Τη Δευτέρα (13 Μαΐου) και μετά από πρόσκληση του καθηγητή  ΣΕΦΑΑ, στο μάθημα της προσαρμοσμένης φυσικής δραστηριότητας, κ. Μανώλη Σκορδίλη,  η ΕΟΑΚ πήγε Πανεπιστήμιο!

Η τεχνική σύμβουλος αθλημάτων της ΕΟΑΚ Σοφία Δαυλιάκου, η τεχνική σύμβουλος Στίβου της Ομοσπονδίας  Βασιλική Δημοπούλου, ο τεχνικός σύμβουλος ποδοσφαίρου Προκόπης Καραγιάννης και η διακεκριμένη  αθλήτρια ταεκβοντό Δήμητρα Πασχάλη παρευρέθησαν στο μάθημα της ειδικότητας του 4ου έτους, Άσκηση για όλους – κινητική αναψυχή και μίλησαν στους φοιτητές για την Ομοσπονδία τις δράσεις της, τις διοργανώσεις που συμμετέχουν οι εθνικές της  ομάδες και τις διακρίσεις των αθλητών της. 

Την παράσταση  «έκλεψε» η Δήμητρα Πασχάλη, η οποία και  ως απόφοιτη του τμήματος ΣΕΦΑΑ μίλησε στους νέους γυμναστές για τις εμπειρίες της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καθημερινότητά της. Αναφέρθηκε επίσης, στις αθλητικές διακρίσεις της, αλλά και τη σχέση της με την ΕΟΑΚ. Τονίστηκε ιδιαιτέρως, από τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, στους μελλοντικούς γυμναστές, ότι θα πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται και να επικοινωνούν μέσω της νοηματικής με κωφούς-βαρήκους αθλητές και γνωρίζοντας πλέον την ΕΟΑΚ, ότι θα μπορούν άμεσα να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους.

Η πρώτη επαφή της ΕΟΑΚ με το Πανεπιστήμιο πραγματοποιήθηκε και θα αποτελέσει εφαλτήριο για την περαιτέρω  συνεργασία των δύο φορέων.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ