ΣΕΦ – ΕΟΑΚ Σέβομαι τη διαφορετικότητα

Το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και το Βritish Council διοργάνωσαν το Πρόγραμμα αθλητικής παιδείας με τίτλο «Σέβομαι τη διαφορετικότητα-Γνωρίζω τον Αθλητισμό», που έλαβε χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τον Οκτώβριο 2016 έως και τον Μάϊο 2017.

Το Πρόγραμμα απευθύνθηκε σε μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού και των τριών τάξεων του Γυμνασίου, οι οποίοι κατά τις επισκέψεις τους στο ΣΕΦ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία του σταδίου, να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, καθώς και σε μια σειρά από αθλήματα, καθώς και να συνομιλήσουν με Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές.

Υπό αυτό τα πλαίσιο και σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών στο πρόγραμμα αθλητικής παιδείας  «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα», στις 16 Μαρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης ταεκβοντό προς τους μαθητές των σχολείων που προσήλθαν.

Η επίδειξη αγώνων ταεκβοντό πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από Κωφούς διακεκριμένους αθλητές μας. Συγκεκριμένα, οι Ρενιέρης Σταύρος, Πετράκης Σπυρίδων και Δημόπουλος Βασίλειος μοιράστηκαν την τέχνη τους με τους μαθητές. Παρουσία του  Αντιπροέδρου Α’  κ. Καψή Αθανάσιου και του Τεχνικού Συμβούλου της ΕΟΑΚ κ. Γαζή Διονύσιου οι  οποίοι καλωσόρισαν τους μαθητές κάνοντας μια σύντομη παρουσίαση της Ομοσπονδίας μας. 

Σκοπός μας ήταν μέσα από την μικρή αυτή επίδειξη, οι μαθητές των σχολείων να γνωρίσουν των αθλητισμό των κωφών καθώς επίσης και το άθλημα του ταεκβοντό.   

Θερμές ευχαριστίες στους ανωτέρω αθλητές που συνέβαλαν σε αυτήν την δράση ολοκληρώνοντας επιτυχώς τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα αθλητικής παιδείας του ΣΕΦ.

             

 

Close