Ολοκληρώθηκε για την Εθνική Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών το ταξίδι προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό στην Πεσκάρα.                                                                       

Σύσσωμη η Εθνική Μπάσκετ Κωφών Ανδρών ταξίδεψε έως το Καρπενήσι για να επιδοθεί απερίσπαστη στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ιταλίας που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, 16 με 23 Οκτωβρίου 2021, στην Πεσκάρα.

Η ομάδα αποτελούμενη από τους: Γιαννόπουλο Χαράλαμπο, Πεταλά Ραφαήλ, Απτόσογλου Μιχάλη, Τσαγκαρούλη Γιώργο, Μηλιό Αιμίλιο, Κοσκινά Ελισαίο, Γριλλή Άκη, Τετώρο Γιώργο, Κωνσταντάρα Δαμιανό, Βαϊόπουλο Παναγιώτη, Τασιούλη Χρήστο, Εργνάκη Γιάννη, Ντερτιλή Ευάγγελο, Αλετρά Γιώργο, Στρέκλα Κώστα, Μέτσο Κώστα, Ντικούδη Παναγιώτη και Γλύνη Μιχάλη, υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους Ευάγγελου Πεταλά και Γαζή Διονύσιου, καθώς και την στήριξη του επικεφαλής καλαθοσφαίρισης Ιάκωβου Χαρουλάκη, έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.  

Ο Ευάγγελος Πεταλάς αναφέρθηκε στην χαρά του για την προσέλευση των παικτών εκτός έδρας, αλλά και στο ενδιαφέρον, την αφοσίωση που επέδειξαν οι αθλητές παρόλο το σκληρό πρόγραμμα, που ορισμένες φορές έφτανε και τις τριπλές προπονήσεις. «Επίσης χαίρομαι που δεν είχαμε τραυματισμούς, είπε, και που ως Εθνική Ομάδα πετύχαμε τον στόχο. Είμαστε αισιόδοξοι για το Ευρωπαϊκό της Ιταλίας».

Στο πλάι του ο βοηθός του Διονύσης Γαζής: « Οι αθλητές ανταποκρίθηκαν στο προπονητικό πρόγραμμα με διάθεση που ως αποτέλεσμα είχε και την σύσφιξη σχέσεων. Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς. Θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας, έπειτα από ένα απαραίτητο διήμερο ρεπό στην Αθήνα, με φιλικά παιχνίδια μέχρι και την αναχώρησή μας για το Ευρωπαϊκό Μπάσκετ Κωφών στην Πεσκάρα».

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η επιστροφή τους καθώς αναμένουν αυτήν την αναμέτρηση μιας που λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το πρωτάθλημα είχε ήδη αναβληθεί και η ομάδα μπήκε σε αναγκαστική παύση.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών μετά του Προέδρου της Ιωσήφ Σταυρακάκη εύχονται καλή συνέχεια με δύναμη και αποφασιστικότητα!