Συνάντηση της Εθνικής Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών πραγματοποιήθηκε το τριήμερο που μας πέρασε, με τους αθλητές μας να φτάνουν από όλη την Ελλάδα.

Στα γήπεδα του Αγίου Κοσμά και του κλειστού Εθνικής Αντίστασης της Καλλιθέας βρέθηκε η Εθνική Μπάσκετ Κωφών Ανδρών, έπειτα την παύση λόγω της πανδημίας του νέου Sars-Cov-2.

Με τους προπονητές: Ευάγγελο Πεταλά, Διονύση Γαζή και Γιάννη Παπαδόπουλο, οι αθλητές πραγματοποίησαν μια πρώτη συνάντηση αναδιαρθρώνοντας τις δυνάμεις τους.

Συγκεκριμένα οι Ραφαήλ Πεταλάς, Μιχάλης Απτόσογλου, Χρήστις Τασιούλης, Γιώργος Τσαγκαρούλης, Γιώργος Τετώρος, Γιάννης Ερηνάκης, Άκης Γρίλλης, Κώστας Μέτσος, Παναγιώτης Βαϊόπουλος, Δαμιανός Κωνσταντάρας, Διομήδης Σουλάκης, Γιώργος Αλετράς, Παναγιώτης Δαούτης, Αιμίλιος Μίλιος, Ιωσήφ Μαλαξιανάκης, Λάμπρος Μάτσικας  και Έκτορας Μητσώνης, δοκιμάστηκαν σε σχήματα υπό το βλέμμα του Ευάγγελου Πεταλά, δέχθηκαν οδηγίες βγάζοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Σε μορφή προετοιμασίας το τριήμερο που πέρασε και με στόχο το Ευρωπαϊκό Μπάσκετ του ερχόμενου Οκτώβρη στην Πεσκάρα της Ιταλίας. Απώτερος στόχος η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών της Βραζιλίας τον Μάιο του 2022.

Να ευχηθούμε σε όλους καλό ξεκίνημα με υγεία και δύναμη!