Στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Λάρισας κύριο Μιχάλη Αναστασίου με σκοπό την φιλοξενία των προκριματικών ποδοσφαίρου για τους Ολυμπιακούς. 

Συγκεκριμένα ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών κύριος Λευτέρης Μηνάς μετά του Προέδρου του Συλλόγου Κωφών/ Βαρηκόων Λάρισας κύριο Θανάση Ρέτζιο, συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Λάρισας κύριο Μιχάλη Αναστασίου. 

Αφορμή για την συνάντηση αυτή υπήρξε η διοργάνωση των 2ων προκριματικών αγώνων ποδοσφαίρου με στόχο την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που θα διεξαχθούν τον Μάϊο του 2020 στη Βραζιλία.  Επικρατέστερη ημερομηνία για τους προκριματικούς φαίνεται να είναι η 25η Σεπτεμβρίου.  

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Αναστασίου σε δήλωσή του ανέφερε την σπουδαιότητα του εγχειρήματος αυτού καθώς θα αποτελέσει πρόκληση για τον τόπο της Λάρισας.  Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: ” Η διοργάνωση ενός τέτοιου αγώνα σκοπό έχει την άρτια συνεργασία, την άψογη φιλοξενία των αθλητών, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των δημοτών της Λάρισας για τον αθλητισμό”.