Ζεστή υπήρξε η φιλοξενία που επεφύλαξε ο Πρόεδρος της Pharmasept Μιχάλης Μουρκάκος στην αποστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, ως Μέγας Χορηγός της Εθνικής Καλαθοσφαίρισης Κωφών Γυναικών.

Στα κεντρικά γραφεία της Pharmasept στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη υποδέχθηκε  ο Πρόεδρος της Μιχάλης Μουρκάκος, μετά της Business Unit Director Βασιλικής Μουρκάκου, την προπονήτρια της Εθνικής Μπάσκετ Κωφών Γυναικών Αθηνά Ζέρβα, τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Τάκη Κορδονούρη, καθώς και τον Χάρη Γιαννόπουλο αθλητή της Εθνικής Μπάσκετ Κωφών Ανδρών.

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση που αφορμή είχε την παρουσίαση της επίσημης φανέλας της Εθνικής Μπάσκετ Κωφών Γυναικών όπου η Pharmasept στηρίζει σε αυτήν της την προσπάθεια.

Σε φανερά συγκινητικό κλίμα ο κύριος Μουρκάκος, καλωσορίζοντας τους παρισταμένους, είπε:  «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που μας δόθηκε  η ευκαιρία να σας γνωρίσουμε στα γραφεία μας συνεισφέροντας και εμείς ως Pharmasept με τον τρόπο μας στην συνολική προσπάθεια των γυναικών καλαθοσφαίρισης Κωφών! Κύριο μας μέλημα είναι η υγεία στην επιδερμίδα, η οποία πηγάζει από την υγεία συνολικά στον ανθρώπινο οργανισμό. Η Pharmasept  θα είναι πάντοτε δίπλα σε προσπάθειες σαν και αυτή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών!  Καλή επιτυχία στην ομάδα μας στην αποστολή της!»

Από μεριάς του ο γ.γ. της Ε.Ο.Α.Κ Τάκης Κορδονούρης: «Εκ μέρους του Διοικητικού μας Συμβουλίου ευχαριστούμε θερμά που σταθήκατε στο πλευρό μας. Σας ευχαριστούμε για όλη την κάλυψη προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας, μιας ομάδας που έχει καταφέρει έως τώρα σπουδαία επιτεύγματα, μα το εξής πιο σπουδαίο: την ένωση και την αλήθεια. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν συνοδοιπόροι σ’ αυτήν την προσπάθεια. Ελπίζουμε σε μια συνέχεια εν όψη των Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών της Βραζιλίας τον Μάιο του 2022 καθώς και στο Παγκόσμιο Μπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Κρήτη το 2023».

Τέλος, η προπονήτρια των χρυσών επιτυχιών Αθηνά Ζέρβα δήλωσε: «Ήμαστε χαρούμενοι τόσο για την ζεστασιά και την αγάπη που λαμβάνουμε. Πράγματι η Pharmasept «φροντίζει ό,τι αγγίζει». Σας ευχαριστούμε που αγγίξατε την ψυχή μας και μας κάνετε να σταθούμε ακόμη πιο δυνατοί, πιο σίγουροι συνεχίζοντας την προσπάθειά μας να τιμήσουμε τα Ελληνική χρώματα». 

Τα χρυσά κορίτσια της Αθηνάς Ζέρβα αναχωρούν την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου για το 12ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών που θα διεξαχθεί στην Πεσκάρα της Ιταλίας 13-15 Οκτωβρίου 2021. 

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία !!!