Ολοκληρώθηκαν σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2021, οι εργασίες της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής στην Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών.

Νεα πρόσωπα με εξαιρετική εμπειρία τόσο στον αθλητισμό, όσο και στα κοινωνικά θέματα διεκδίκησης για την κοινότητα των Κωφών αναδείχθηκαν στο νέο ΔΣ.

Το νεοεκλεγέντα ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ Ιωσήφ

Α’ Αντιπρόεδρος Ξαξίρη Ασπασία

Β’ Αντιπρόεδρος Ζάσπαλης Αντώνιος

Γ’ Αντιπρόεδρος Μπάμπη Μάρθα

Γενικός Γραμματέας Γαργάλης Κωνσταντίνος

Ειδ. Γραμματέας Παπαδιαμάντης Κωνσταντίνος

Ταμίας Καψής Αθανάσιος

Αναπληρωτής Ταμίας Κοσκόρης Βασίλειος

Σύμβουλοι

Κορδονούρης Παναγιώτης

Στουφής Ιωάννης

Χαρουλάκης Ιάκωβος

Μέλη

Αλέξανδρος Παπαδάτος ( Εκπρόσωπος Αθλητών – Ολυμπιονίκης)

Χαϊνά Ανθή ( Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Αθλητών – Ολυμπιονίκης)

Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο Πρόεδρος Ιωσήφ Σταυρακάκης, ανέφερε: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος για την έκβαση της σημερινής ημέρας. Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου αναφορικά με την ανάληψη προεδρίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, για ακόμη μια φορά. Να ευχηθώ σε όλο το εκλογικό σώμα υγεία και δύναμη. Να έχουμε μια εξαίρετη συνεργασία για το καλό του αθλητισμού κωφών και βαρήκοων, για το καλό της αθλητικής οικογένειας της Ε.Ο.Α.Κ. Εύχομαι από καρδιάς καλό μας έργο, με δύναμη και αποφασιστικότητα για μια ομοσπονδία που θα αποτελέσει έναν ισχυρό πυλώνα για τις επόμενες θητείες. Καλές γιορτές σε όλους. Πάμε γερά, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία»