Έπειτα από την συνεχή στήριξη του Ομίλου Ιατρόπολις στις Εθνικές Ομάδες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας με την παροχή PCR και Rapid Τεστ με χαμηλή τιμολογιακή πολιτική, ακόμη μια φορά ο Όμιλος Ιατρόπολις δίπλα στην Ε.Ο.Α.Κωφών. 

Με απόφαση του Δ.Σ. του Ομίλου Ιατρόπολις και του Γουρλή Σωκράτη πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου,  εργαστηριακή εξέταση ανίχνευσης του νέου Sars-Cov-2 στους αθλητές και παράγοντες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών, στο Ιατρόπολις Κερατσινίου.

Με αφορμή την αναχώρηση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών προς Περιφέρεια Μόσχας για την διεξαγωγή του προκριματικού αγώνα των Deaflympics, Βραζιλία, Μάιος 2022, ανάμεσα στις Εθνικές Ρωσία – Ελλάδα, το Δ.Σ του Ομίλου Ιατρόπολις, ανέλαβαν εξ’ ολοκλήρου τις εργαστηριακές εξετάσεις στον αριθμό εικοσιεπτά (27) PCR Τεστ.

Με την Εθνική Ποδοσφαίρου Κωφών βρέθηκαν ο Μπίσκας Χάρης Περιφερειακός Διευθυντής του Ομίλου, η Βασιλικοπούλου Αγγελική Διευθύντρια Υποκαταστήματος Κερατσινίου, καθώς και Τεχνική Σύμβουλος Αθλημάτων της ΕΟΑΚ Σοφία Δαυλιάκου.

Σε δηλώσεις του ο κύριος Μπίσκας ανέφερε: «Ήμαστε χαρούμενοι που με αυτήν μας την κίνηση γινόμαστε αρωγοί στο έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών. Που με αυτόν τον τρόπο ήμαστε μέρος της επιτυχίας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κωφών. Ο Όμιλος Ιατρόπολις με οκτώ (8) σημεία σε όλη την Αττική ως στόχο έχει να είναι στο πλευρό όλων, στον τομέα της υγείας. Γι’ αυτό και στο Υποκατάστημά μας στο Κερατσίνι μπορεί να εξυπηρετηθεί ένας Κωφός/Βαρήκοος από ειδικευμένο προσωπικό με γνώσεις Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας». Με την σειρά της η κυρία Δαυλιάκου τόνισε: «Ως εκπρόσωπος της ΕΟΑΚ ευχαριστώ τον Όμιλο Ιατρόπολις  για την εξαίρετη συνεργασία. Ο Όμιλος είναι στο πλευρό μας καθόλη τη διαρκεια της χρονιάς και  τη συγκεκριμένη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κωφών προκειμένου να μεταβεί στην Ρωσία με ασφάλεια.  Τόσο η επικοινωνία μου με τον κ. Μπίσκα όσο και με το προσωπικό του Υποκαταστήματος Κερατσινίου υπήρξε καθόλα άριστη, αποδεικνύοντας ότι η Ε.Ο.Α.Κ. έχει αποκτήσει έναν ακόμη συνοδοιπόρο στην προσπάθεια που καταβάλλει για την προώθηση του αθλητισμού Κωφών/Βαρηκόων ατόμων».