Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία αλλά και στους αθλητές της, έρχεται εκ νέου σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρόπολις για την κάλυψη Rapid Test προς όλες τις Εθνικές Ομάδες που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών 2021.

Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, που περιλαμβάνει εβδομαδιαίο υποχρεωτικό προληπτικό έλεγχο, οι αθλητές θα μεταβαίνουν σε κέντρο ανίχνευσης του Sars-Cov-2 του Ομίλου Ιατρόπολις που τους εξυπηρετεί σε πέντε σημεία στην Αττική, προκειμένου να υποβληθούν στο τεστ, το κόστος του οποίου αναλαμβάνει η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών.

Για ακόμη μία φορά ο Όμιλος Ιατρόπολις στέκεται στο πλευρό της ΕΟΑΚ παρέχοντας στην Ομοσπονδία μας προνομιακό κατάλογο στα τεστ ανίχνευσης.

Επόμενο βήμα της ΕΟΑΚ είναι η παροχή Rapid Test στους αθλητές της σε Θεσσαλονίκη αφού και αυτοί λόγω των προπονήσεων τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, θα υποβάλλονται σε εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο.

Το Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο Ιατρόπολις γι’ αυτήν την δεύτερη συνεργασία.