Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι τελικοί διπλού ανδρών και γυναικών στο 14ο Ευρωπαϊκό Αντισφαίρισης Κωφών στην Χερσόνησο Κρήτης (19-26 Ιουνίου 2021).

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα στο διπλό ανδρών βρίσκουν στην 1η θέση  την Γαλλία με τους αθλητές  VINCENT NOVELLI / MICKAEL LORENT, στην 2η θέση την Γερμανία με τους URS BREITENBERGER / SEBASTIAN SCHAEFFER, στην 3η θέση την Ρωσία με τους DMITRY DOLZHENKOV / VLADISLAV ABRAMOV (RUS)  και στην 4η θέση την Τουρκία με τους αθλητές SERCAN YESILOVA / EMIR VATANSEVER (TUR).

Ακολούθησε απονομή μεταλλίων από τον εκπρόσωπο της European Deaf Sports Organization Ota Pansky και τον Δήμαρχο Χερσονήσου Ιωάννη Σέγκο.

Στα διπλά γυναικών η Γαλλία ήρθε στην 1η θέση με τις JENIFFER LAMBERT/MARINE BENEY, στην 2η Θέση ήρθε η ομάδα της Ιταλίας με τις αθλήτριες GUILIA BASSINI / CHRISTINA ABRAMI, στην 3η Θέση η Ρωσία με τις ANASTASIA LASITSA/TATIANA KOSHCHEEVA και στην 4η θέση οι αθλήτριες της Τουρκίας με τις TUTEM BANGUOGLU/NAZ ALBAYRAK.

Ακολούθησε απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων από τον Εκπρόσωπο της European Deaf Sports Organization Ota Pansky και την Ασπασία Ξαξίρη Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του 14που Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Κωφών και Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών Κρήτης «Μίνωας».

Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε την σελίδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Κωφών στο Facebook.