Με μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της Ελλάδας έκλεισε ο προκριματικός ποδοσφαίρου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών!!!

Νίκη κατόρθωσε να πάρει η Εθνική Ποδοσφαίρου Κωφών σήμερα στο στάδιο Αλκαζάρ στην Λάρισα όπου επικράτησε της Εθνικής ομάδας Μεγάλης Βρετανίας με 3-1. Τα γκολ σημείωσαν ο Κρίστιαν Σκέμπι, ο Μικελάτος με πέναλτι, κι έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Δημάκου σημειώθηκε αυτογκόλ.

Στο πλευρό της ομάδας τόσο φορείς και κάτοικοι της Λάρισας όσο και Κωφοί φίλαθλοι από όλη την Ελλάδα που παρευρέθησαν σε αυτό το σημαντικό ματς.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Κ. Ιωσήφ Σταυρακάκης φανερά συγκινημένος αγκαλιάζοντας όλους τους παίκτες ευχήθηκε θερμά συγχαρητήρια για την αξιέπαινη προσπάθειά τους καθώς απόψε ήρθαν πιο κοντά στο όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνων Κωφών.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Λευτέρης Μηνάς, μετά το πέρας του αγώνα μας δήλωσε: «Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές και παράγοντες. Καταφέραμε την νίκη σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι τόσο για εμάς όσο και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο Κωφών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λάρισας, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας (ΕΠΣΛ) καθώς και το Ε.Α.Κ.Λ για την θερμή και ουσιαστική υποστήριξή τους».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ιωάννης Δημητρίου μάς ανέφερε: «Απόψε πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στην Βραζιλία. Από καρδιάς να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να έχουμε αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα, να ευχαριστήσω τον κόσμο της Λάρισας αλλά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών που για ακόμη μια φορά στάθηκαν στο πλευρό μας σ’ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Προς ώρας θα απολαύσουμε την νίκη ενώ ξεκινά η κατάλληλη προετοιμασία για το επόμενο βήμα».