Μεγάλη μέρα για το 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κωφών Ανδρών & Γυναικών αλλά και για την αθλήτρια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Βασιλικής Καλογεροπούλου. 

Ολοκληρώθηκε σήμερα 26 Ιουνίου 2021 το 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κωφών που πραγματοποιήθηκε στην Χερσόνησο Κρήτης και στο Lyttos Beach Tennis Academy με μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Βασιλικής Καλογεροπούλου. 

Η Βασιλική με περίσσια θέληση και δύναμη έκανε την εμφάνισή της σ’ αυτό το πρωτάθλημα  ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου και κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. 

Να υπενθυμίσουμε ότι στον πρώτο της αγώνα έπαιξε απέναντι σε μια δυναμική Γαλλία, στο δεύτερο παιχνίδι με την Ιταλία όπου ενώ πήρε το 1ο σετ, στο δεύτερο κατάφερε να γυρίσει το απίστευτο 4-0 σε 6-4!!! περνώντας με αυτόν τον τρόπο στους ημιτελικούς, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό που όμως δεν ήρθε αφού η Βασιλική  σ’ αυτόν τον αγώνα έχασε από την Ρωσίδα αντίπαλό της.

Παρ’ όλ’ αυτά η Βασιλική Καλογεροπούλου κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο, στην καρδιά του αθλητισμού κάνοντας όλους μας υπερήφανους.

Κατά την απονομή του μεταλλίου από τον Πρόεδρο της ΕΟΑΚ και Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού  Οργανισμού Αθλητισμού Ιωσήφ Σταυρακάκη η συγκίνηση ήταν εμφανής, ο οποίος  συγχάρηκε προσωπικά την αθλήτριά του!

Βασιλική μας, σού ευχόμαστε από καρδιάς πάντα επιτυχίες, πάντα με χαμόγελο!