Αναδημοσίευση από το site www.paok24.gr  

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πάλης, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αλέξανδρο Παπαδάτο. Γεννημένος στις 31/07/1993, ο Αλέξανδρος Παπαδάτος έχει ύψος 183cm και αγωνίζεται στα 130 κιλά. Πρόκειται για έναν αθλητή με πολλές διακρίσεις και μετάλλια, ο οποίος λόγω της δυναμικότητας και των τίτλων που κατέχει είναι γνωστός ως «Χρυσό Λιοντάρι». Σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, μετράει τρία χάλκινα μετάλλια. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο το 2013, ενώ το 2017 κατέκτησε το χρυσό στην Τουρκία, στα 130 κιλά».

«Νιώθω ενθουσιασμένος που είμαι μέλος στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, και τον Γενικό Αρχηγό Βαρέων Αθλημάτων, κ. Χάρη Μάλλιο, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να ανταποδώσω στο ταπί όλο αυτό το ζεστό καλωσόρισμα που έλαβα, και να παλέψω με το σήμα του ΠΑΟΚ, κάνοντας περήφανο τον Σύλλογο και τους φιλάθλους. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, και θέλω να πετύχω τους στόχους. Περιμένω να ξεκινήσουν οι αγώνες στο Πανελλήνιο».

Το ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών εύχεται ολόψυχα στον αθλητή μας Αλέξανδρο Παπαδάτο καλή αρχή και καλή επιτυχία στην προσπάθεια του, τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Αλέξανδρε είμαστε δίπλα σου! 

Δείτε την ανάρτηση στο site www.paok24.gr :

Αλέξανδρος Παπαδάτος: Στον ΠΑΟΚ το «Χρυσό Λιοντάρι»!