Με αφορμή  την πολύ πετυχημένη παρουσία της ελληνικής αποστολής στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες, στην Caxias Do Sul, της Βραζιλίας η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς, για τη στήριξη και τη βοήθεια, που παρείχαν στους Έλληνες αθλητές και τις Ελληνίδες αθλήτριες στην προσπάθεια τους, σε όλα τα μεγάλα αθλητικά ραντεβού, της EOAK.

Η συγκομιδή των εννέα (9) μεταλλίων, στη Βραζιλία, αλλά και γενικότερα η πολύ καλή  παρουσία των Ελλήνων και Ελληνίδων αθλητών, τα τελευταία χρόνια, στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις οφείλεται κατά κύριο λόγο στη στήριξη και τη βοήθεια ατόμων και εταιρειών, που ασπάζονται το όραμα των αθλητών και τις αξίες του αθλητισμού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρείες και οργανισμούς:

Cap  

-Pharmasept

-Αιγέας ΑΜΚΕ     

-ΔΕΔΔΗΕ   

-Consolidated Contractors Company (CCC)

-N S Διαγνωστικό Κέντρο Ξάνθης      

-Ιατρόπολις 

-Κλινική Άγιος Λουκάς, Θεσσαλονίκη

-Kalousos    

-Big Shoes  

-Upcyclestone       

-Hellenic Daily News      

-Kappa        

Ευχαριστούμε επίσης, τον κ. Δημήτρη Κατάρα (DK cars), για παροχή αθλητικού  εξοπλισμού του πινγκ πονγκ, καθώς και την Επιτραπέζια Αντισφαίριση Πεύκης, για την παροχή των εγκαταστάσεων της, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, των αθλητών, η οποία συνεχίζεται. Επίσης,  την Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α), για την παροχή των επίσημων εμφανίσεων των αγώνων.

To κατάστημα «Pool Sport», για τον κολυμβητικό εξοπλισμό καθώς και το Holmes place, για την παροχή των εγκαταστάσεων του, στις προπονήσεις των αθλητών. 

Το Ίδρυμα Λάτση για τη συνεισφορά του, στην προετοιμασία των αθλητών του Τζούντο. 

Τις: Up Cycle-Fit and Shape Greece, Bros Bike Shop (αδελφοί Βουκελάτοι), Poc Greece, True Wheels, Ideal bikes, Bliz hellas, για την προσφορά του ποδηλατικού εξοπλισμού καθώς και τους  κ.κ. Ερρίκο Ρωσση και Αγγελική Οικονομοπούλου. 

Τέλος, τον ορθοπεδικό Ματθαίο Σαββίδη και τη κ. Νικολέττα Στυλιανίδου, ιδιοκτήτρια του Μικροβιολογικού Κέντρου Ξάνθης, για την παροχή υπηρεσιών στο αθλητικό και προπονητικό τιμ της πάλης.