Σε οικογενειακό κλίμα, έκοψε την καθιερωμένη  πρωτοχρονιάτικη πίτα. σήμερα Παρασκευή (24/2) το μεσημέρι, στα γραφεία της, στο ΟΑΚΑ, η  Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών.

Σύσσωμο το διοικητικό Συμβούλιο δια ζώσης, αλλά και διαδικτυακά έδωσαν το «παρών» στην  κοπή της πίτας, που η κακοκαιρία και ο χιονιάς του Ιανουαρίου, που ήταν προγραμματισμένη τη μετέφεραν λίγο πριν τη  Σαρακοστή.

Ο πρόεδρος Ιωσήφ Σταυρακάκης, που ήταν και ο τυχερός καθώς βρήκε και το φλουρί, ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά στα μέλη του ΔΣ, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΚ υποσχέθηκε ότι ο καθένας από το δικό του μετερίζι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ούτως ώστε η Ομοσπονδία να ανταπεξέλθει με επιτυχία, στις δύο φετινές προκλήσεις που είναι η διεξαγωγή δύο Παγκόσμιων πρωταθλημάτων, του μπάσκετ και του τένις, στην Κρήτη.

 

Αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα που «καλλιεργεί» η Ομοσπονδία, καθώς και οι δράσεις της, θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται με στόχο την ανεύρεση νέου αθλητικού «αίματος». 

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ