Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ) Ιωσήφ Σταυρακάκης συναντήθηκε με τον έφορο κολύμβησης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) Νίκο Ξυλούρη, στα πλαίσια της συνεργασίας της ΕΟΑΚ με τις Ομοσπονδίες των αθλημάτων, που «καλλιεργεί».

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκε η συνέχιση της πολύ καλής συνεργασίας των δύο Ομοσπονδιών.

Ο κ. Νίκος Ξυλούρης  επιβεβαίωσε την αμέριστη στήριξη, τόσο της δικής του όσο και του Δ.Σ. της ΚΟΕ στις δράσεις της ΕΟΑΚ, όπως ήδη συμβαίνει  με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κολύμβησης Κωφών, το οποίο εφέτος διεξήχθη Εφέτος το πρωτάθλημα διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του Εθνικού Πρωταθλήματος Κολύμβησης Masters, της ΚΟΕ.

Επίσης, συζητήθηκε η πιθανότητα να διεκδικήσει η ΕΟΑΚ το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης Κωφών του 2024, με τη στήριξη της ΚΟΕ.

 Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τάκης Κορδονούρης και η τεχνική σύμβουλος Στίβου της ΕΟΑΚ, Βάσω Δημοπούλου.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ