Στα πλαίσια της εκδήλωσης (Κυριακή, 1 Οκτωβρίου) και τέλεσης του καθιερωμένου Αγιασμού, για την έναρξη της αθλητικής χρονιάς, ο σύλλογος Α.Σ. ΦΥΛΗΣ ΑΡΙΩΝ, βράβευσε την 4άδα της σκυτάλης, για την επιτυχία της, να τερματίσει στην 4η θέση, στο 6ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Κωφών.

Σε μια λιτή εκδήλωση, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο των Άνω Λιοσίων, βραβεύθηκαν οι: Φίλιππος Ράπτης, Παναγιώτης και Δημήτρης Ξανθόπουλος (το βραβείο τους παρέλαβε, η γραμματέας της Ομοσπονδίας Μαρία Κασβίκη) και Δαμιανός Σεβαστιάδης, καθώς και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χαράλαμπος Παπανικολάου.

Από τον Αθλητικό Σύλλογο των Άνω Λιοσίων βραβεύθηκαν επίσης ο πρόεδρος της ΕΟΑΚ Ιωσήφ Σταυρακάκης, για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών της, αλλά και για τη λειτουργία και τα σπουδαία αποτελέσματα της ΕΟΑΚ.

Στην εκδήλωση τον εκπροσώπησε η τεχνικός σύμβουλος αθλημάτων της Ελληνικής Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Σοφία Δαυλιάκου, η οποία ανέφερε το πόσο σημαντικό είναι για την Ομοσπονδία, να γνωρίζει ότι υπάρχουν σωματεία που παρακολουθούν το έργο της, εκτιμούν τις προσπάθειες, που γίνονται από όλους και το δύσκολο αγώνα, που δίνουν οι αθλητές της.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ