Σε τρεις “δόσεις” αναχωρούν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάεκβοντο Κωφών, που θα διεξαχθεί στην πόλη Μπισκεκ, του Κιργιστάν, από δύο πόλεις τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Αύριο (Σάββατο, 23/3) αναχωρούν από τη Θεσσαλονίκη οι: Σταύρος Ρενιέρης (αρχηγός αποστολής και τεχνικός διευθυντής Ταεκβοντό της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Αθλητισμού Κωφών (EDSO), ο ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Αρβανιτίδης και οι Ειρήνη Μαχαιρίδου (Kyorugi Γυναικών-67κ.) και Κωνσταντίνος Καλαϊτζής (Poomsae Ανδρών και στο ίδιο αγώνισμα στα ζευγάρια με τη Μαχαιρίδου).

Ανήμερα της Εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, αναχωρούν και πάλι από τη Θεσσαλονίκη η τεχνική σύμβουλος του αθλήματος ‘Αννα Παπαϊωάννου και ο “χρυσός” παγκόσμιος πρωταθλητής, στη διοργάνωση της Σαμψούντας και “ασημένιος” το 2021 στο Ιράν, Παύλος Λιότσος (Kyorugi Ανδρών -68κ.). Την ίδια ημέρα από την Αθήνα αναχωρούν οι: Στέργιος Μπεντούλης (Kyorugi Ανδρών-68κ.) και η Αλεξάνδρα Γιαλλούρου (Kyorugi Γυναικών -57κ.).

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ