Με τον Σύμβουλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Τάκη Κορδονούρη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος, στα πλαίσια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωφών Τένις, που θα φιλοξενήσει η Χερσόνησος.

Ο κ. Σέγκος επιβεβαίωσε την αμέριστη στήριξή του στις δράσεις της ΕΟΑΚ και δήλωσε: «Οι αθλητές ΑμεΑ αποτελούν αφενός ένα ξεχωριστό κεφάλαιο του αθλητισμού αφετέρου ένα εξαιρετικό υπόδειγμα στάσης ζωής. Ο Δήμος Χερσονήσου στηρίζει την προσπάθειά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών με την επισήμανση ότι είναι καθήκον η προσφορά ίσων ευκαιριών για όλους στις αξίες του αθλητισμού. Οι αθλητές ΑμεΑ αποτελούν πρότυπα μαχητικότητας και αγωνιστικότητας».

Ο σύμβουλος της ΕΟΑΚ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χερσονήσου για την έμπρακτη στήριξη στα πλαίσια της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τένις Κωφών «ανδρών – γυναικών», youth και team που θα διεξαχθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 7 Οκτωβρίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η τεχνική σύμβουλος της ΕΟΑΚ Έφη Κατραζή και η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου Νίκη Μαραγκάκη.