Μετά από 12 αγωνιστικές, έπεσε η αυλαία του 17ου Πανελληνίου πρωταθλήματος μπόουλινγκ Κωφών, που διεξήχθη σε διάστημα 4 μηνών, στην πολύ ωραία αίθουσα στο Bowling Χαϊδαρίου, σήμερα (Σάββατο 3/6).

Ένα πρωτάθλημα που άρχισε στις 25 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε σήμερα με τη διεξαγωγή της 12ης  και τελευταίας αγωνιστικής  με τους νικητές του ατομικού σε άνδρες και γυναίκες και του ομαδικού να παίρνουν τα μετάλλιά τους, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

‘Ένα πρωτάθλημα… «με υψηλές απαιτήσεις και μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς είχαμε λίγο χρόνο και έπρεπε να κάνουμε πολλά, ενόψει και του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Αύγουστο στο Μόναχο» δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Άγγελος Ράζος.

Αναλυτικά οι νικητές:

Άνδρες

  1. Δημήτρης Ζαφειρόπουλος 175,99
  2. Ευάγγελος Πλατιάς 170
  3. Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος 169,70

Γυναίκες

  1. Χριστίνα Ιωαννίδη 158,85
  2. Ευγενία Φερμάνη 156
  3. Σοφία Κουνδουράκη 103

Ομαδικό

  1. ΑΣΚΚ (Στεφανόπουλος, Φερμάνη, Ανδρέας Κυριακάκης) 460 β.
  2. ΑΣΚΠΝ (Σωτήρης Μπέρτης, Χριστίνα Ιωαννίδη, Σάββας Χαλκίδης) 404β.
  3. ΠΟΚ (Πλατιάς, Σπύρος Πατσής, Χρυσή Καραπασία) 380β.

Η προεθνική

Έξι άνδρες και 2 γυναίκες αποτελούν την προεθνική ομάδα, που θα αρχίσει τις προπονήσεις ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Μόναχο.

Πρόκειται για τους: Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, Κωνσταντίνο Πονηρό, Ευάγγελο Πλατιά, Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο, Χρήστο Λευκιμιώτη και Χρήστο Τσολκανάκη και τις: Χριστίνα Ιωαννίδη και Ευγενία Φερμάνη.

Στην ομάδα θα προστεθούν ακόμη δύο μέλη, που θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ