Με πολύ μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την πρόκριση του Ολυμπιονίκη Πάλης Αλέξανδρου Παπαδάτου για την στελέχωση της Προ-ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα οι αγώνες πρόκρισης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης στο κλειστό της Φυλής, όπου ο χρυσός ολυμπιονίκης πάλης Αλέξανδρος Παπαδάτος επικράτησε με 3-1 του Νίκου Ντούνια καθώς ήρθε πρώτος στην κατηγορία των 130 Kg.

Ένα ακόμη βήμα φέρνει τον Αλέξανδρο Παπαδάτο πιο κοντά στην εκπροσώπηση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο το ερχόμενο καλοκαίρι στην κατηγορία των 130kg.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών συγχαίρει θερμά τον αθλητή της κ. Αλέξανδρο Παπαδάτο και τον προπονητή κ. Νίκο Αποστόλου, για την νίκη αλλά και για την προσπάθεια, καθώς επίσης τους εύχεται καλή επιτυχία τόσο στους επόμενους αγώνες πρόκρισης, όσο και στην Ολυμπιάδα του Τόκυο.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΟΑΚ κ. Σταυρακάκης Ιωσήφ: « Η διεκδίκησή του αυτή αποτελεί ένα φάρο ελπίδας και πείσματος ενάντια σε οποιοδήποτε «μειονέκτημα». Αλέξανδρέ μας κάνε μας και πάλι υπερήφανους. Είμαστε μαζί σου»!