Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η κλήρωση και η τελετή έναρξης του 14ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Κωφών Ανδρών & Γυναικών.

Στο Lyttos Beach Tennis Academy πραγματοποιήθηκε η κλήρωση και η τελετή έναρξης του 14ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Κωφών Ανδρών & Γυναικών που ξεκινάει αύριο Σάββατο στο Lyttos Beach Tennis Academy στην Χερσόνησο Κρήτης και που θα διαρκέσει έως τις 26 Ιουνίου.

Παρουσία των αθλητών έγινε η έπαρση της σημαίας του EDSO (Ευρωπαϊκού Αθλητικού Οργανισμού Κωφών). Η τελετή συγκέντρωσε τα βλέμματα των παρισταμένων αθλητών καθώς η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών/ Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Αθλητικού Οργανισμού Κωφών κος. Ιωσήφ Σταυρακάκης, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής/ Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών Κρήτης «Μίνωας», οι εκπρόσωποι της EDSO κύριοι Anton Petric και Ota Pansky, καλωσόρισαν όλους σ’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο, κηρύσσοντας την έναρξη του 14ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Κωφών.

Το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Ιωάννης Σέγκος χαιρετώντας την προσπάθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, ευχόμενος καλή επιτυχία στους αθλητές, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής του Lyttos Beach Hotel Νικόλαος Κριτσωτάκης όπου με την σειρά του καλωσόρισε τόσο στο Lyttos Beach Hotel  όσο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις τένις στο L.B.T.A.  αθλητές και παράγοντες.

Λόγω την πανδημίας του Covid- 19 δεν επιτρέπονται θεατές κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.