Με αθλητική διάθεση συναντήθηκε χθες η Εθνική Ομάδα Καράτε που θα μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών 2021 στην Βραζιλία.

Με την καθοδήγηση και επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή Κώστα Παππά, οι αθλητές μας Νίκος και Σοφία Μουτσώκου καθώς και ο Σταμάτης Σύρος βρέθηκαν χθες για ακόμη μια προπόνηση.

Στον φιλόξενο χώρου του Δήμου Ζωγράφου παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών κ. Ιωσήφ Σταυρακάκης, ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Βασίλης Θώδας μετά του Προέδρου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου νομικού προσώπου πολιτισμού & αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου κκ. Γιαννακόπουλο Γιώργο και Κόλλια Γιώργο, αντίστοιχα.

Στην σύντομη συζήτηση ο Δήμαρχος Ζωγράφου υποστήριξε την προσπάθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, ενώ ο Πρόεδρος νομικού προσώπου πολιτισμού & αθλητισμού δήμου Ζωγράφου επιβεβαίωσε ότι το ΔΣ έχει ήδη αποφασίσει μετά το πέρας της καραντίνας θα διατεθεί ακόμη ένας χώρος για την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Καράτε.

Η ΕΟΑΚ και ο Πρόεδρος της κ. Σταυρακακής Ιωσήφ ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Ζωγράφου κ. Θώδα καθώς και τον κ. Γιαννακόπουλο για την στήριξη τους.

Στην συνάντηση όπως και στην προπόνηση τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την μη εξάπλωση του Covid-Sars-2.