Για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες – Τόκιο 2021, αναχώρησε η Εθνική Παραολυμπιακή Ομάδα, εν όψη της τελετής έναρξης που θα διεξαχθεί στις 24 Αυγούστου και των αγώνων που θα ακολουθήσουν έως και τις 05 Σεπτεμβρίου.

Με συμμετοχή σε έντεκα (11) διαφορετικά αθλήματα η αποστολή της Παραολυμπιακής Ομάδας με σύνολο σαρανταοκτώ (48) αθλητών διεκδικούν το όνειρο.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών υπερήφανα εκφράζει σε όλους τους αθλητές και τους παράγοντες της Παραολυμπιακής αποστολής, καλή επιτυχία καθώς είναι βέβαιη για την άξια εκπροσώπηση των εθνικών μας χρωμάτων.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Ιωσήφ Σταυρακάκης, σε δήλωσή του, ανέφερε: « Ο αθλητισμός με τέτοιες συμμετοχές τόσο στην Παραολυμπιάδα, όσο και στην Ολυμπιάδα Κωφών που θα πραγματοποιηθεί στην Βραζιλία τον Μάιο του 2022, αποδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης αλλά και αυτοπραγμάτωσης, δείχνοντας στην κοινωνία ότι όλα είναι πιθανά. Όλα είναι δυνατόν να συμβούν. Συγχαίρω την Παραολυμπιακή αποστολή για το πείσμα της και εύχομαι από καρδιάς μεγάλες επιτυχίες»!