Για 2η συνεχή χρονιά, με την υποστήριξη και αρωγή της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕπΑ), διεξάγεται αύριο (Κυριακή, 18/2) το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών Κωφών-Βαρήκοων με τη συμμετοχή 45 αθλητών (31 άνδρες και 14 γυναίκες) από 8 σωματεία.
Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος με διοργανώτρια την Ε.Ο.Α.Κ. στο Στάδιο  Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ, βοηθητικές Αίθουσες 8-9) θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές, στους άνδρες, στις γυναίκες και στα ζευγάρια ανδρών-γυναικών και μικτά. Οκτώ σωματεία (ΑΣΚΚΒΝ/ΔΕ, ΠΑΟΚ «Μοριάς», ΑΣΚΒΕ, ΑΟΚ, ΠΟΚ, ΑΣΚΠΝ, ΑΠΟΚΜ και ΑΣΚΚ «Μίνωας») από όλη την Ελλάδα θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για τον τίτλο του πολυνίκη.


Για πρώτη φορά, θα υπάρξει και κάλυψη των αγώνων, καθώς το κανάλι gre78 στο youtube, που διατηρεί ο Όμιλος KOUSGroup, χορηγός της ΕΦΟΕπΑ στη WEBTV, θα βρεθεί κοντά και σε αυτή τη διοργάνωση. Θα βιντεοσκοπηθούν όλα τα παιχνίδια, ενώ θα έχουν live streaming όσα παιχνίδια διεξαχθούν  στο τραπέζι 1.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 10:00 και θα διεξαχθούν σε 10 τραπέζια, σε Στο απλό, που θα κάνει και την αρχή στο πρόγραμμα, θα διεξαχθούν πρώτα οι όμιλοι 8 ανδρών και 4 γυναικών και στη συνέχεια θα διεξαχθούν τα νοκ άουτ παιχνίδια. Στα διπλά θα διεξαχθούν μόνο νοκ άουτ παιχνίδια.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ