Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν σήμερα (26/1) σε όλη την Αττική, η αίθουσα  επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βούλας, γέμισε με παιδιά, στα πλαίσια του 2ου  τουρνουά OPEN Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που διοργάνωσε η ΕΟΑΚ με τον Γυμναστικό Σύλλογο «Άρης Βούλας 2006».

Μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου-Λυκείου, των Ειδικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής, Αργυρούπολης, αλλά και του Δημοτικού Πεύκης έδωσαν το «παρών» στο πολύ επιτυχημένο τουρνουά, που ήταν μια πολύ καλή πρόβα ενόψει του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την ΕΦΟΕπΑ, στο ΣΕΦ τον προσεχή Μάρτιο (5/3) και όχι όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί για 4 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα από 30 μαθητές και μαθήτριες συμμετείχαν με χαρά, στους αγώνες που διεξήχθησαν σύμφωνα με τα διεθνή standards (όμιλοι, προημιτελικά, ημιτελικά και τελικός). Υπό το βλέμμα του Ομοσπονδιακού προπονητή της ΕΟΑΚ Χρήστου Βατσακλή και του παίκτη της Εθνικής ομάδος, Αλέξανδρο Τατασόπουλο διεξήχθησαν πολύ καλά παιχνίδια και αναδείχθηκαν και νέα ταλέντα, που θα μπορέσουν να στελεχώσουν και την εθνική ομάδα, αργότερα.

Το «παρών» στην εκδήλωση από πλευράς ΕΟΑΚ, έδωσαν η τεχνική σύμβουλος αθλημάτων Σοφία Δαυλιάκου και οι  τεχνικοί Σύμβουλοι Μπάσκετ Αθηνά Ζέρβα, ποδοσφαίρου Προκόπης Καραγιάννης, Στίβου Βάσω Δημοπούλου, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής ταεκβοντό της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Αθλητισμού Κωφών (EDSO) Σταύρος Ρενιέρης, που αγωνίστηκε στην κατηγορία των ανδρών (masters) και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Οι νικητές ανά κατηγορία

Στην κατηγορία των μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου νικητής ήταν ο Σπύρος Ηλίας, από την Αγία Παρασκευή, ενώ στην κατηγορία των γυναικών νικήτρια ήταν η μικρότερη συμμετέχουσα των αγώνων, η Εριέττα Ευθυμίου, μαθήτρια της 5ης Δημοτικού, του Ειδικού Σχολείου Πεύκης. Στην κατηγορία masters στους άνδρες νικητής ήταν ο Κώστας Ζούζουλας.

Οι τρεις πρώτοι

Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου: 1) Σπύρος Ηλίας (Αγία Παρασκευή), 2) Κώστας Παππάς (Αργυρούπολη) 3) Μιχάλης Βαρβέρης (Αγία Παρασκευή, Βλάντ Κερένκοβ (Αργυρούπολή) .

Γυναίκες: 1) Εριέττα Ευθυμίου (Δημοτικό Πεύκης), 2) Διονύσια Αριστοπούλου (Αγία Παρασκευή) 3) Έντζι Ντοκολάρι (Αργυρούπολη), Αντρέια Τσιουχάν (Αγία Παρασκευή)

Masters: 1) Κώστας Ζούζουλας, 2) Νίκος Τουάρδης (Γυμναστής Αργυρούπολης) 3) Γρηγόρης Πετρόπουλος, Σταύρος Ρενιέρης.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού του αθλήματος δόθηκε για τις 5 Μαρτίου, στο ΣΕΦ, για το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ