Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.) με μεγάλη χαρά διοργανώνει και φέτος το 2ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΩΦΩΝ 2018, με τη συμμετοχή όλων των μαθητών των Ειδικών Σχολείων Κωφών & Βαρηκόων της Αττικής.

Συνεχίζουμε έτσι, αφοσιωμένα, να προσπαθούμε να φέρουμε τους μαθητές κοντά στον αθλητισμό, να γνωρίσουν διαφορετικά αθλήματα, να δοκιμάσουν, να δράσουν, να αποκτήσουν κίνητρα, όραμα, πάνω από όλα όμως να φέρουμε ένα τεράστιο χαμόγελο στα πρόσωπά τους !!!

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς για άλλη μια χρονιά, έχουμε στο πλάι μας την Περιφέρεια Αττικής, η οποία στηρίζει απόλυτα την πρωτότυπη αυτή δράση και είναι συνοδοιπόρος μας, στην ακλόνητη προσπάθειά μας να υπηρετούμε, να διευρύνουμε και να αναπτύσσουμε τον αθλητισμό των κωφών/βαρήκοων ατόμων.

Είμαστε επίσης, ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτή τη φορά θα έχουμε συνδιοργανωτή μας το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που θα φιλοξενήσει την αθλητική αυτή γιορτή, για να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί τις ίσες ευκαιρίες και τη διαφορετικότητα στα μοναδικά μονοπάτια του αθλητισμού.

Σας περιμένουμε όλους στο
2ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΩΦΩΝ 2018,
26-30 Νοεμβρίου,
Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Flyer_A4_dr02_LR