Αμέσως μετά την τελετή έναρξης που έγινε στο κεντρικό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Μάττα, με τις ομάδες να κάνουν παρέλαση μπροστά από τους θεατές, άρχισαν τα πρώτα παιχνίδια!

Για τον Α’ Όμιλο, Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Κρήτης ΜΙΝΩΑΣ, αντιμετώπισε τον Αθλητικο Σύλλογο Κωφών Βορείου Ελλάδος με 3-1 σκορ, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Αθλητικός Σύλλογος Κωφών ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ επικτράτησε του ΑΘλητικού Συλλόγου Κωφών Βορειοδυτικής Ελλάδος (Πάτρα) με 2-1. Στον Β’ ομιλο τώρα, για την ίδια αγωνιστική, τα παιχνίδια ειχε νικητές που δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου.  Ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο το Αθλητικού Ομίλου Κωφών με 5-0, ενώ η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών Πειραιώς και Νήσων παρέσυρε στο διάβα της τον Αθλητικό Πολιτιστικό Όμιλο Κωφών Μακεδονίας, αφου τον κέρδισε με 6-0.

Την επόμενη μέρα το πρωί, Σάββατο 14/6,  έγιναν τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Όμιλος Α

Α.Σ.Κ.Β.Ε   –  Α.Σ.Κ.Μ.Α   0 – 2
Α.Σ.Κ.Κ ΜΙΝΩΑΣ  –  Α.Σ.Κ.Β.Ν/Δ Ε  2 – 1

Όμιλος Β

Α.Ο,Κ  –  Α.Σ.Κ.Π.Ν   1 – 4
Π.Ο.Κ  –  Α.Π.Ο.Κ.Μ  4 – 0

Η 3η αγωνιστική, η οποία έγινε το απόγευμα της ίδιας μέρας, δηλαδή το Σάββατο, ήταν και η τελευταία για τη φάση των ομίλων η οποία έκρινε και ουσιαστικά ποιες ομάδες θα περάσουν στους 4 , οπου προκύπτουν οι ημιτελικοί αγώνες.

Όμιλος Α

Α.Σ.Κ.Β.Ν/Δ Ε  –  Α.Σ.Κ.Β.Ε      7 – 1
Α.Σ.Κ.Μ.Α   –   Α.Σ.Κ.Κ   0 – 1

Όμιλος Β

Α.Π.Ο.Κ.Μ  –  Α.Ο.Κ  1 – 6
Α.Σ.Κ.Π.Ν  –  Π.Ο.Κ   0 – 6

ΟΜΙΛΟΣ Α ΣΚΟΡ ΒΑΘΜΟΙ ΟΜΙΛΟΣ Β ΣΚΟΡ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΣΚ ΜΙΝΩΑΣ ΚΡΗΤΗ 6–3 9 1 ΠΟΚ ΑΘΗΝΑ 15–0 9
2 ΑΣΚΜΑ ΔΡΑΜΑ 4–2 6 2 ΑΣΚΠΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 10–7 6
3 ΑΣΚΒΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2–12 0 3 ΑΟΚ ΑΘΗΝΑ 7–10 3
4 ΑΣΚΒΝΔΕ ΠΑΤΡΑ 11–2 -2 4 ΑΠΟΚΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1–16 0

Μετά απο αυτά τα αποτελέσματα, προέκυψαν τα 2 ζευγάρι των ημιτελικών, με τον Π.Ο.Κ να αντιμετωπίζει τον Α.Σ.Κ.Μ.Α και την Κρήτη να αντιμετωπίζει τον Πειραιά, σε έναν αγώνα που κυριολεκτικά έσπασαν καρδιές, αφού κρίθηκε στα πέναλτι.

Α.Σ.Κ.Π.Ν  –  Α.Σ.Κ.Κ ΜΙΝΩΑΣ  1 – 1 (2-3 πέναλτι)
Α.Σ.Κ.Μ.Α  –  Π.Ο.Κ    0 – 2

Για τους αγώνες κατάταξης των θέσεων 5-8, τα ζευγάρια ήταν τα εξής:

Α.Ο.Κ  –  Α.Σ.Κ.Β Ν/δ Ε  2 – 3
Α.Σ.Κ.Β.Ε  –  Α.Π.Ο.Κ.Μ  2 – 0
Α.Σ.Κ.Β. Ν/δ Ε  –  Α.Σ.Κ.Β.Ε  1 – 1 (4-5 πέναλτι
Α.Π.Ο.Κ. Μ  –  Α.Ο.Κ   1 – 6
Α.Σ.Κ.Π.Ν  –  Α.Σ.Κ.Μ.Α  0-0 (2-3 πέναλτι)

Στον τελικό, το ζευγάρι, ήταν το ίδιο με το περσινό. Ο Π.Ο.Κ αντιμετώπισε τον Α.Σ.Κ.Κ ΜΙΝΩΑΣ, τον οποίο κέρδισε με 1-0 και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Π.Ο.Κ  –  Α.Σ.Κ.Κ ΜΙΝΩΑΣ   1 – 0

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, ήταν ο Ηλίας Καναβογιάννης του Π.Ο.Κ με 11 γκολ, ενώ δεύτερος σκορερ ήταν ο Κωνσταντίνος Μερακλής με 7.