Σας γνωστοποιήσουμε  τα αποτελέσματα του τριήμερου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στις 27-28-29 Δεκεμβρίου 2015 στο  Κλειστό Γήπεδο Αγ. Δημητρίου στο οποίο συμμετείχε και η εθνική μας ομάδα Κωφών Ανδρών στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών & Γυναικών που θα διεξαχθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης (23 Ιουνίου –  2 Ιουλίου 2016).

ΑΦΙΣΑ

Στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης έλαβαν μέρος οι ομάδες: Αστέρας Αγ. Δημητρίου,  Δάφνη Αγ. Δημητρίου, Ερμής Πειραιά και η Εθνική μας Ομάδα Κωφών.

27/12/2015

1η Αγωνιστική                         ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜ. – ΕΘΝΙΚΗ ΚΩΦΩΝ                         75-51

2η Αγωνιστική                         ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ                          59-69

28/12/2015  

3η Αγωνιστική                        ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΕΘΝΙΚΗ ΚΩΦΩΝ               59-39

4η Αγωνιστική                        ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜ. – ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ            64-68

29/12/2015 

5η Αγωνιστική                         ΕΘΝΙΚΗ ΚΩΦΩΝ – ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ               55-63

6η Αγωνιστική                         ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ.            59-53

Νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης ανακηρύχθηκε ο Ερμής Πειραιά. Πριν τη λήξη του Τουρνουά πραγματοποιήθηκε βράβευση της Εθνικής μας Ομάδας Κωφών από τη διοργανώτρια ομάδα Αστέρας Αγ. Δημητρίου,  για την 4η θέση που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών  στην Κινεζική Ταϊπέι.

Η Ε.Ο.Α.Κ. ευχαρίστησε θερμά τον Γ.Σ. Αστέρας Αγ. Δημητρίου για την όμορφη πρωτοβουλίας του να πραγματοποιήσει την τριήμερη αυτή «γιορτή καλαθοσφαίρισης» καθώς και τους συνεργάτες και προπονητές μας που συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή για την προβολή και την ενίσχυση της αναγνωσιμότητας των Κωφών μας αθλητών  στην ευρύτερη κοινωνία.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΟΑΚ