Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κύριο Κώστα Παππά για το άθλημα του καράτε, με στόχο την υλοποίηση της επερχόμενης αθλητικής περιόδου, με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε Κωφών που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Kuala Lumpur, της Μαλαισίας.

Σε συνάντηση του Προέδρου της ΕΟΑΚ κυρίου Ιωσήφ Σταυρακάκη με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Κώστα Παππά, υπεγράφη το συμφωνητικό συνεργασίας. Ο κύριος Σταυρακάκης αφού καλωσόρισε τον νέο προπονητή, τού επιβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό του. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ευοίωνες εμφανίζονται οι προοπτικές με την ένταξη του Κώστα Παππά στο δυναμικό της Ομοσπονδίας μας. Να του ευχηθώ υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του».

Ο κύριος Παππάς με την σειρά του δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή που η ΕΟΑΚ με εμπιστεύεται. Η ανάληψη αυτής της θέσης γίνεται με ένα αίσθημα ευθύνης, για να δικαιώσω όχι μόνο εμένα αλλά και όλους όσοι με στηρίζουν. Η πρόκληση είναι μεγάλη όντας αθλητής και μέλος Εθνικής Ομάδας με πολλές διακρίσεις. Ελπίζω να έχω ανάλογες επιτυχίες και ως προπονητής. Εύχομαι καλή συνεργασία με κάθε εμπλεκόμενο και το μόνο που λέω είναι: δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Ο Κώστας Παππάς έχει μακρά παρουσία τις πολεμικές τέχνες με πολλές επιτυχίες ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Καράτε. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα χρυσά μετάλλια στο Kumite – 75kg στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Shotokan στο Σύδνεϋ το 2012,  στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα το 2008, στο Gran Prix της Κροατίας το 2007. Τα ασημένια μετάλλια στο Grand Champion στο Παγκόσμιο του Σύδνεϋ, στο Διεθνές Τουρνουά Shotokan στην Ολλανδία, αλλά και σε ακόμη περισσότερες διακρίσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΚ τον καλωσορίζει ελπίζοντας σε μια επιτυχημένη και γεμάτη προοπτικές συνεργασία.