Στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βρέθηκαν σήμερα εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών για συζήτηση σε θέματα agendas.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΟΑΚ κύριος Ιωσήφ Σταυρακάκης, ο γενικός γραμματέας κύριος Τάκης Κορδονούρης και η υπεύθυνη γραφείου τύπου & επικοινωνίας κυρία Έστα Ράζου.

Λόγω σημερινής ονομαστικής ψηφοφορίας στην Βουλή, ο Υπουργός κύριος Λευτέρης Αυγενάκης παρέπεμψε τους εκπροσώπους της ΕΟΑΚ, στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κύριο Γιώργο Μαυρωτά.

Στην συνάντηση τέθηκαν θέματα που αφορούν τον Αθλητισμό Κωφών, όπως διεκδικήσεις του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Taekwondo 2020, του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών & Γυναικών 2023 καθώς και η διεκδίκηση των Deaflympics 2025. Ο κύριος Μαυρωτάς Γιώργος επιβεβαίωσε το επιτελείο της ΕΟΑΚ για την αμέριστη βοήθεια και συνδρομή της ΓΓΑ.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΑΚ κύριος Σταυρακάκης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα Χίλων, επισημαίνοντας ότι μέσω των σωστών διαδικασιών θα βοηθηθεί η ισότητα μεταξύ των αθλητικών ομοσπονδιών, ενώ ο κύριος Μαυρωτάς επέμεινε στην απόδοση δικαιοσύνης για όλες τις ομοσπονδίες.