Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Μπάσκετ Κωφών Γυναικών στη Χίο, όπου φιλοξενήθηκε απο τον τοπικό Αιγέα Χίου.

Σκληρές προπονήσεις αλλά και αρκετή κουβέντα μεταξύ των προπονητών και των αθλητριών, δείχνει πόσο οργανωμένα κινείται η Ομοσπονδία αλλά και το πόσο καλό κλίμα υπάρχει στα αθλητικά της τμήματα, αφού όλη η ομάδα, ήταν αχώριστη καθόλη τη διάρκεια της παραμονής στο όμορφο νησί.

Άπαντες αναχώρησαν από το νησίο και όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τη φιλοξενία που πρόσφεραν οι Χιώτες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Χώρια από το φιλικό που έδωσαν με τον Αιγέα Χίου τα κορίτσια της Αθηνάς Ζέρβα, στο οποίο κέρδισαν παίζοντας καλό μπάσκετ (Διαβάστε ΕΔΩ) οι προπονήσεις ήταν δυνατές με ένταση και πάθος, δείγμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται.

Σε αυτό το σημείο, η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, θα ήθελε να ευχαριστήσει την Hellenic Seaways για τη δωρεάν μεταφορά από και προς το νησί. Με τέτοιες μικρές χειρονομίες, καταλαβαίνει κανείς, πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που νοιάζονται.

seaways

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Χιώτες που προσέφεραν τη βοήθειά τους φιλοξενώντας τα κορίτσια, αλλά και στον Αιγέα Χίου και τους ανθρώπους του,  που δουλεύουν με όρεξη και μεράκι, για να φτάσουν την ομάδα ψηλά. Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών εύχεται κάθε επιτυχία στη προσπάθειά τους.