Η Ε.Ο.Α.Κ. εκφράζει τις θερμές τις ευχαριστίες στην Χριστίνα Νικολοπούλου υπεύθυνη των γηπέδων OAKA BV Indoor για την χορήγηση δωρεάν γηπέδων και προπονητή για τις ανάγκες του τμήματος Μπιτς Βόλεϋ τόσο πέρσι όσο και φέτος. 

Η προσφορά και η στήριξη, φανερώνει την αγάπη και το ενδιαφέρον του ΟΑΚΑ BV Indoor (http://www.oakabeachvolley.gr) και της Χριστίνας Νικολοπούλου για τον αθλητισμό και την ανάπτυξη του Μπιτς βόλεϋ στο χώρο μας και αποτελούν ξεχωριστή τιμή για όλους μας και για το λόγο αυτό δωρίσαμε 10 μπάλες GALA BV για ενίσχυση της καλής συνεργασίας τόσα χρόνια και ευελπιστούμε στη συνέχιση και στο μέλλον. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τα μέλη του OAKA BV Indoor κ. Στέλλα Λαμπέρη και κ. Παναγιώτη Φελέρη (προπονητής) για συνεργασία και υποστήριξη.

Είναι πολύ σημαντικό για την Ομοσπονδία μας να χτίζει ουσιαστικές σχέσεις συνεργασίας και να έχει συνοδοιπόρους ανθρώπους που σέβονται και αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται για την προώθηση και ανάπτυξη  του αθλητισμού των κωφών/βαρήκοων ατόμων της χώρας μας.