ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΟΑΚ

Οι αθλητές, οι αθλήτριες και τα μέλη της Ελληνικής Αποστολής λίγο πριν την αναχώρηση για τους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών συναντήθηκαν σημερα  με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.  Ο κ. Μητσοτάκης καλωσόρισε με μεγάλη χαρά όλη την Αποστολή και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία σε αυτήν την τόσο σημαντική διοργάνωση.

Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στη χώρα μας και εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον τρόπο που θα μπορούσαν να υποστηριχθούν όχι μόνο στην αθλητική ζωή αλλά και στην καθημερινότητά τους. Ευχαρίστησε γι’ άλλη μια φορά όλους τους αθλητές για την παρουσία τους και τόνισε πως θα παρακολουθούν  με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις επιδόσεις τους.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες συνόδεψαν ο Πρόεδρος της ΕΟΑΚ, ο Αρχηγός Αποστολής, ο Διευθυντής του SPORT-FM και μέλος της Επιτροπής Οργάνωσης της Ελληνικής Αποστολή κ. Μπάμπης Χριστόγλου, και προπονητές-τριες των εθνικών ομάδων των αθλημάτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, οι οποίοι μίλησαν για την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών και για όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την προώθηση και την ανάπτυξη του αθλητισμού των κωφών στην Ελλάδα.

 

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών