ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρουσία του προέδρου ΕΟΑΚ κυρ Σταυρακάκη Ι. , του Αντιπροέδρου νεολαίας κυρ Καψαλιδη Β. κι του Ειδ. Γραμματέα και Αρχηγού αποστολής κυρ. Κορδονουρη Π. έγινε σήμερα (12/4/2017) η προπόνηση της εθνικής ομάδας γυναικών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ”The ranch” (Ράντζο) τη Σοφικού Κορινθίας τις οποίες παραχώρησε δωρεάν τη φιλοξενία για τη προετοιμασία τους τη πρώτη φάση . Η ΕΟΑΚ δια του προέδρου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Ράντζου κι ευελπιστεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία .Τέλος δήλωσε ο Πρόεδρος : Είδα τις αθλήτριες που είναι πρωταθλήτριες Ευρώπης κι εύχομαι η προσπάθεια της εθνικης γυναικών να συνεχιστεί κι να πετύχουν μεγάλη διάκριση στους Deaflympics της Σαμψούντα! Καλή επιτυχία κορίτσια !!

Με λίγα λογία απο τη πηγή δημοσίευση

Συμμετέχουν οι αθλητρίες Στεφανία Πατέρα, Ντίνα Μπαλκόγλου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Χρύσα Βεράνη, Γιάννα Βουδούρη, Δήμητρα Μελλίνη, Στάλα Κοτσιρέα, Ανθή Χαϊνά, Λία Σαρακατσάνη, Αλεξία Σπίνου και Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη υπό τις οδηγίες της coach Αθηνάς Ζέρβα συγκεντρώθηκαν στο Σοφικό Κορινθίας, στο “The ranch” απο τη Μεγάλη Δευτέρα ‘εως και  τη Μεγάλη Πέμπτη για το πρώτο μέρος της προετοιμασία τους. 

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν 18-30 Ιουλίου στη Σαμψούντα της Τουρκίας και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των γυναικών έχει στόχο για ακόμα μια χρονιά την κορυφή όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr η αρχηγός του Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη.

«Η ομάδα δε μπορεί να έχει κάτι λιγότερο από πολύ υψηλούς στόχους και όχι γιατί κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό του 2016 αλλά γιατί έτσι έχει μάθει να κάνει. Μας αρέσει να σκαρφαλώνουμε νέες κορυφές και να απολαμβάνουμε τη διαδρομή.

Φέτος θα είναι άλλη μια χρονιά που θα τιμήσουμε τα ελληνικά χρώματα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περήφανους όλους όσους μας βοηθάνε, μας στηρίζουν και ακολουθούν τα όνειρα μας. Το ράντζο μας φιλοξενεί αυτές τις μέρες για την προετοιμασία μας στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του και ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Σκούρα Το ελάχιστο που μπορούμε να υποσχεθούμε σε όλους αυτούς που είναι γύρω μας είναι ότι θα παλέψουμε με ελληνική ψυχή!»