“Μετά από πολύωρο ταξίδι και ενδιάμεση στάση στην Ελβετία, έφτασε χτες τα ξημερώματα η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου σάλας κωφών στο Χέρενφεν της Ολλανδίας όπου το Σάββατο θα δώσει προκριματικά για το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με αντιπάλους την Ολλανδία και την Δανία.

Σήμερα το μεσημέρι οι διεθνείς μας, έκανα μια βόλτα στους δρόμους της πόλης κι έπειτα επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, προκειμένου να προετοιμαστούν για την μοναδική προπόνηση επί Ολλανδικού εδάφους η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Από τη διαδικασία των προκριματικών αποσύρθηκε η Εθνική ομάδα της Αυστρίας, λόγω αδυναμίας να στελεχώσει αξιόπιστο ρόστερ, κι έτσι έμειναν στον όμιλο 3 ομάδες. Ελλάδα, Δανία και η οικοδέσποινα των προκριματικών Ολλανδία.

 

Αυτό που θα χρειαστεί η ομάδα μας, είναι μια τουλάχιστον νίκη στα αυριανά παιχνίδια και όσο το δυνατόν καλύτερη διαφορά τερμάτων στο δεύτερο παιχνίδι που θα δώσει, καθώς προκρίνονται 2 ομάδες και σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα μετρήσει η διαφορά των τερμάτων.

Αύριο το πρωί στις 12 ώρα Ελλάδος οι Έλληνες ποδοσφαιριστές ρίχνονται στη μάχη κόντρα στην Ολλανδία και το βράδυ της ίδιας μέρας, στις 21:00 το βράδυ, ο δεύτερος αγώνας, κόντρα στην Δανία”.