Δύσκολη η σημερινή μέρα για την αθλητική οικογένεια Κωφών, καθώς έφυγε απο κοντά μας σήμερα το πρωί το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΟΑΚ Γεώργιος Τζανετής. Ο Γιώργος υπήρξε διεθνής ποδοσφαιριστής και συμμετείχε σε πολλές διοργανώσεις όντας αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου κωφών ανδρών απο το 1972 ως 1984. Ήταν Βαλκανιονίκης Ποδοσφαιρου κατακτώντας με την εθνική το Χρυσο Μεταλλιο το 1974.
 
Το 1993 διετέλεσε μελος του τεχνικου και προπονητικού επιτελείου της εθνικης ομαδας ποδοσφαίρου κωφών όταν εκείνη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Κωφών της Βουλγαρίας.
 
Λογω της πανδημίας του ιού Covid-19 και των μέτρων προφύλαξης είναι δύσκολη η παρουσία όλων μας στην κηδεία που γίνει στη Ναύπακτο. Ως εκ τούτου το ΔΣ της ΕΟΑΚ αποφασισε να προσφέρει ενα συμβολικο ποσό των 200,00 € αντι στεφάνου σε ένδειξη συμπαράστασης προς την οικογένεια του εκλειπώντος. Σύσσωμο το ΔΣ της ΕΟΑΚ θα παραστεί στον πρώτο αγώνα του Αθλητικού Ομίλου Κωφών και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του σε όλους τους αγώνες της 1ης Αγωνιστικής του 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών (το οποίο θα διεξαχθεί όταν οι συνθήκες μας το επιτρέψουν) .
 
Ευχαριστουμε από καρδιάς Γιώργο για όσα προσέφερες στη κοινοτητα του αθλητισμου των Κωφών, αιωνία σου η μνήμη..