Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της, με τον Δρ. Παναγιώτη Κοντοβαζαινίτη, Ορθοπαιδικό Χειρουργό– Αθλητίατρο, Διδάκτωρα Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κ. Κοντοβαζαινίτης προσφέρθηκε να παράσχει τις ιατρικές υπηρεσίες του, εθελοντικά, προς τις Εθνικές Ομάδες Καλαθοσφαίρισης Γυναικών και Ανδρών, ενόψει και του 12ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κωφών, που θα διεξαχθεί στο Κάλιαρι της Ιταλίας από 20 έως 28 Ιουνίου 2020. Τον ευχαριστούμε θερμά, για την ευγενική του προσφορά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι, που θα βρεθεί δίπλα στους αθλητές και αθλήτριές μας, ένας εξαιρετικός επιστήμονας και ένας  άνθρωπος με ευαισθησίες.

Τον καλωσορίζουμε σε αυτή την «μεγάλη αλυσίδα» των ανθρώπων που μας στηρίζουν, μας αγκαλιάζουν και αφουγκράζονται με αφοσίωση τις προσπάθειες των αθλητών μας. Ευχόμαστε όλοι μαζί, σε μια κοινή, αφοσιωμένη πορεία, να καταφέρουμε να ζήσουμε νέες επιτυχίες με τις Εθνικές μας Ομάδες, που μας κάνουν τόσο περήφανους επί σειρά ετών.