Πυρετωδώς προετοιμάζονται τα σωματεία και όχι μόνο,  καθώς σε λίγες μέρες, ξεκινάει το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών στη Θεσσαλονίκη που θα κρατήσει 3 μέρες, 13, 14, 15 Ιουνίου και θα λάβει χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Μάττα της Νέας Ραιδεστού!

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει τα σωματεία της Βορείου Ελλάδος σε πλήρη συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών! Ο Α.Π.Ο.Κ.Μ, ο Α.Σ.Κ.Β.Ε και ο Α.Σ.Κ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, θα βάλουν τα δυνατά τους, για μια διοργάνωση, αντάξια του ποδοσφαίρου μας!

Σε ένα αγωνιστιkό τριήμερο, όπου το επίπεδο θα αγγίζει τα ύψη, καθώς η συμμετοχή του -εδώ και λίγες μέρες- Πρωταθλητή Ευρώπης Π.Ο.Κ, θα δώσει άλλη αίγλη, καθώς και του Α.Σ.Κ.Κ “ΜΙΝΩΑΣ” που μάζεψε πολλές εμπειρίες στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Με ολες τις ομάδες να έχουν ενισχυθεί και να καταστρώνουν τα πλάνα τους, είναι σίγουρο  πως όλοι, υπόσχονται θέαμα αντάξιο της περσινής πετυχημένης διοργάνωσης που έγινε στη Βούλα!

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν, είναι οι:

Αθλητικός Όμιλος Κωφών
Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Πειραιώς & Νήσων
Παναθλητικός Όμιλος Κωφών
Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Βαρηκοων Νοτιοδυτικής Ελλάδος
Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Κρήτης “ΜΙΝΩΑΣ”
Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Κωφών Μακεδονίας
Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Βορείου Ελλάδος
Αθλητικός Σύλλογος Κωφών “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”

Όπως είναι ήδη γνωστό, έχουν προκύψει 2 όμιλοι στους οποίους οι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους, με τους 2 πρώτους απο κάθε όμιλο, να προκρίνεται στα πλει οφ της διοργάνωσης. Οι όμιλοι είναι:

Όμιλος Α’
Α.Σ.Κ.Β.Ε
Α.Σ.Κ.Β.Ν/δ Ελλάδος
Α.Σ.Κ.Μ.
Α.Σ.Κ.Κ ΜΙΝΩΑΣ

Όμιλος Β’
Α.Ο.Κ
Π.Ο.Κ
Α.Σ.Κ.Π.Ν
Α.Π.Ο.Κ.Μ

Σέντρα στη διοργάνωση, θα έχουμε τη Παρασκευή, 13 Ιουνίου με 4 συναρπαστικά παιχνίδια να διεξάγονται ταυτόχρονα. Τα ζευγάρια ειναι τα εξής:

Α.Ο.Κ – Π.Ο.Κ
Α.Σ.Κ.Π.Ν – Α.Π.Ο.Κ.Μ
Α.Σ.Κ.Κ – Α.Σ.Κ.Β.Ε
Α.Σ.Κ.Μ.Α – Α.Σ.Κ.Β Ν/δ Ελλάδος

Η έναρξη των αγώνων, είναι προγραμματισμένη για τις 19:00

Πατήστε στο αρχείο απο κάτω για να δείτε το πρόγραμμα όλου του τριημέρου αναλυτικά!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 12ου Π.Π.Π.Κ. 2014