Σε μια επανάληψη του περυσινού τελικού μεταξύ Π.Ο.Κ – Α.Σ.Κ.Κ ΜΙΝΩΑΣ, που τα είχε ΟΛΑ και το πάθος ξεχείλιζε με το διαιτητή να δείχνει 5 κόκκινες κάρτες, ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών, πανηγύρισε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για το 2014.

Ο αγώνας ήταν δυνατός με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και προσωπικές μονομαχίες κάτι που έδειχνε πόσο πολύ το ήθελαν οι δυο ομάδες.

Το σκορ άνοιξε, 5 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπεγκάι με πλασέ μέσα απο τη μεγάλη περιοχή εκμεταλλευόμενος κάποιες κόντρες και έβαλε σε θέση οδηγού τον Π.Ο.Κ. Σε εκείνο το σημείο, μετά απο μια μικρή αψιμαχία, ο διαιτητής απέβαλε 1 παίκτη απο κάθε ομάδα. Κι ενώ μέχρι εκείνο το σημείο ο Π.Ο.Κ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και τις καλύτερες φάσεις αλλά κι ένα γκολ, η ομάδα από την Κρήτη άρχισε την αντεπίθεσή της έχοντας σπουδαίες ευκαιρίες αλλά και ένα δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Πουλημά!

Οι εκατέρωθεν αποβολές, που συνολικά έφτασαν τις 5, τρεις για τον Μίνωα και 2 για τον Π.Ο.Κ έριξαν αισθητά τον ρυθμό του παιχνιδιού και τελικά το 1-0 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, με την ομάδα της Αθήνας, μετά το κύπελλο του Τσάμπιονς Λιγκ, να σηκώνει και το κύπελλο του Πρωταθλητή Ελλάδος.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, όχι μόνο στις ομάδες που έφτασαν στον τελικό, αλλά σε όλους όσους αγωνίστηκαν κάτω απο τον καυτό ήλιο της Θεσσαλονίκης κι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!