31 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διακεκριμένες χώρες μέλη της EDSO,

Η Ευρωπαϊκή Οργάνωση Αθλητισμού Κωφών EDSO θα διοργανώσει το 2ο Σεμινάριο Ηγεσίας για Κωφές γυναίκες στη Μαδρίτη στις 6 – 9/11/2014. (6 Νοεμβρίου ημερομηνία άφιξης και 9 Νοεμβρίου ημερομηνία αναχώρησης). Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να προωθήσει το έργο υπεράσπισης και της ισότητας στον τομέα του αθλητισμού για τις Κωφές γυναίκες τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η EDSO προσκαλεί ένα θηλυκό εκπρόσωπο από κάθε κράτος μέλος στο σεμινάριο. Η συμμετέχουσα θα πρέπει να είναι κωφή, μέλος της εθνικής αθλητική οργάνωσης κωφών και να επικοινωνεί άνετα στη διεθνή νοηματική.

Οι πρώτες 28 συμμετέχουσες, οι οποίες στείλουν την εγγραφή τους θα γίνουν δεκτές στο σεμινάριο. Η EDSO θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης των συμμετεχόντων μέχρι 200 € (χρησιμοποιώντας τα φθηνότερα μέσα μετακίνησης) και τα έξοδα διαμονής και διατροφής. Οι ημερήσιες αποζημιώσεις δεν θα καταβληθούν. Οι πρωτότυπες αποδείξεις των εξόδων ταξιδίου θα πρέπει να δοθούν στην EDSO κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα θα καταβάλλονται απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό μετά το σεμινάριο.

Σε περίπτωση που θα υπάρξουν λιγότερες συμμετέχουσες από το αναμενόμενο, η χώρα μέλος της EDSO μπορεί να στείλει εγγραφή κι άλλου πληρεξουσίου στο σεμινάριο. Στην περίπτωση αυτή, οι εθνικοί οργανισμοί θα πρέπει να καταβάλουν όλα τα έξοδα ταξιδίου, διαμονής και διατροφής του άλλου συμμετέχοντος. Η Iveta Kraze από τη Λετονία, ο Björn Roine και ο Juha-Matti Aaltonen από την EDSO θα είναι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής για το σεμινάριο είναι στις 30.9.2014. Οι εγγραφές μπορούν να σταλούν απευθείας στο Γενικό Γραμματέα της EDSO: secretary@edso.eu Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, ώρα άφιξης και αναχώρησης, μέσα ταξιδίου και ειδικές διατροφές θα πρέπει να αναφερθούν στην εγγραφή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου, διαμονή, τοπρόγραμμα και άλλα πρακτικά ζητήματα θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες στην επιβεβαίωση της συμμετοχής έως το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Ελπίζουμε να λάβουμε θετικές αντιδράσεις από εσάς στην αποστολή εγγραφών σας στο σεμινάριοαπό την πλευρά σας για την προώθηση της ισότητας των Κωφών γυναικών στον του αθλητισμού των Κωφών!

– ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! –

Björn Roine                                                                                        Juha-Matti Aaltonen

Πρόεδρος                                                                                            Γενικός Γραμματέας