Σημαντική η σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη από την οποία προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του 12ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών 2014 και Γραμματέας του Αθλητικού Σωματείου «Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Κωφών Μακεδονίας», Αθανάσιος Μαρκόπουλος και ο Γραμματέας του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών Βορείου Ελλάδος, Αντώνςη Ζάσπαλης, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Πανελληνίων Πρωταθλημάτων. Παναγιώτη Κορδονούρη, βρέθηκαν στο δημαρχείο, όπου συνομίλησαν με τον Δήμαρχο για σημαντικά θέματα, με το 12ο Π.Π.Π.Κ, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου, όπως αυτό εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας του Δήμου Θεσσαλονίκης:

Με τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών και Πρόεδρο της Επιτροπής Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Κωφών, Παναγιώτη Κορδονούρη, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 20 Μαΐου 2014, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, παρουσία του υπεύθυνου της διοργάνωσης του 12ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών 2014 και Γραμματέα του Αθλητικού Σωματείου «Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Κωφών Μακεδονίας», Αθανάσιου Μαρκόπουλου και του Γραμματέα του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών Βορείου Ελλάδος, Αντώνη Ζάσπαλη.

Ο Γιάννης Μπουτάρης ενημέρωσε  τους συνομιλητές του για τις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας – Θεσσαλονίκη 2014 προτείνοντας τη συμμετοχή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών σε δράσεις στις οποίες οι εκπρόσωποι της κρίνουν ότι μπορούν, να συμμετέχουν.

Μετά το πέρας της συνάντησης τόνισε: «Η σημερινή μας συνάντηση εντάσσεται  στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής για τα άτομα με αναπηρίες που ασκεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Συζητήσαμε με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Κωφών, ακούσαμε τα αιτήματα  τους ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που διοργανώνουν στην πόλη μας στις 13 14 και 15 Ιουνίου και προσπαθήσαμε να δώσουμε τις δέουσες λύσεις». 

Την ικανοποίηση του για την συνάντηση εξέφρασε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του 12ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών 2014 Αθανάσιος Μαρκόπουλος τονίζοντας ότι : «Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος έχει σταθεί αρωγός στις προσπάθειες μας και είμαστε βέβαιοι ότι η καλή συνεργασία μεταξύ μας θα συνεχιστεί στο μέλλον. Πιστεύουμε στο έργο του και θεωρούμε ότι οι κωφοί και τα άτομα με αναπηρία θα τύχουν σημαντικής υποστήριξης στις δράσεις τους από το δήμο Θεσσαλονίκης». 

prwtoboulia1prwtoboulia2