Στις 16/01/2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της  ΕΟΑΚ με το Διευθυντή του Sport Fm 94,6 κ. Μπάμπη Χριστόγλου. Από την πλευρά της ΕΟΑΚ παρευρέθησαν, ο Αντιπρόεδρος, κ. Καψής Αθανάσιος, η Προπονήτριας Εθνικής Ομάδας Κωφών Γυναικών κ. Αθηνά Ζέρβα και ο Τεχνικός Σύμβουλος κ. Γαζής Διονύσιος.

Θέμα συζήτησης ήταν η ενδεχόμενη συνεργασία της Ομοσπονδίας μας με τον ραδιοφωνικό σταθμό Sport Fm ενόψει των 23ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών (23rd Summer Deaflympics) που θα διεξαχθούν στη Σαμψούντα της Τουρκίας 18-30 Ιουλίου 2017.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό και φιλικό κλίμα. Ο κος Χριστόγλου Μπάμπης ενημερώθηκε από τον Αντιπρόεδρο της ΕΟΑΚ κ. Καψή για όλη την προσπάθεια που γίνεται για την ελληνική συμμετοχή στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών καθώς επίσης και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον άκουσε όλα τα θέματα που αναφέρθηκαν και από την πλευρά του εισπράξαμε τη  θετική του ανταπόκριση να συμμετέχει στην Επιτροπή της Ελληνικής Αποστολής Κωφών στους 23rd Summer Deaflympics 2017.