Η απόφαση των συνέδρων στην Αττάλεια της Τουρκίας, να αναθέσουν την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών και Γυναικών το 2019, σκόρπισε χαμόγελα και ένα αίσθημα δικαίωσης για όσους δούλεψαν γι’ αυτή την επιτυχία!

Πολλά μπραβο αξίζουν σε πολλούς, όπως και πολλά ευχαριστώ.

Μπράβο σε όσους δούλεψαν σκληρά και ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι γι αυτή την αναμέτρηση, καθώς δεν παίζαμε μόνοι μας, αφού και οι Γαλλία διεκδικούσε τη διοργάνωση.
Μπράβο στα μέλη της Ομοσπονδίας που βρέθηκαν στη Τουρκία και διαμόρφωσαν την εικόνα μας, που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη ψήφο των συνέδρων. Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Κ, Ιωάννης Στούφης, ο Β’ Αντιπρόεδρος Ιωσήφ Σταυρακάκης, ο Βοηθός Ταμία Τάκης Κορδονούρης και η Σύμβουλος Ασπασία Ξαξίρη, η οποία εκπροσωπούσε και τον Αθλητικό Σύλλογο Κωφών Κρήτης “Μίνωας”, ήταν σημαντικοί παράγοντες στην επιτυχία αυτή.
Μπράβο στον Β’ Αντιπρόεδρο Ιωσήφ Σταυρακάκη, για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών.
Μπράβο και στον βασικό μας αντίπαλο, τη Γαλλία, η οποία αν και είχε προετοιμαστεί κατάλληλα, δεν ηταν δυνατόν να κοντράρει τη Κρήτη.

Σίγουρα όμως, για να γίνουν ολα αυτά και να εντυπωσιαστούν οι σύνεδροι, οι οποίοι είχαν προσέλθει από όλη την Ευρώπη, έπρεπε και η Κρητική κουλτούρα να κάνει δικό της κομμάτι. Κρητικά προιόντα δόθηκαν σε όλους και δεν ήταν λίγοι εκει που έμειναν κατενθουσιασμένοι απο τη ποιότητα!

Θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπόν, στις τοπικές Κρητικές επιχειρήσεις “ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ” και “CRETA NATURA” που τα προιόντα τους, έκαναν κυριολεκτικά θραύση!

Θερμό ευχαριστώ επίσης, θα πρέπει να δώσουμε και στη Περιφέρεια Κρήτης, για τα εθιμοτυπικά δώρα που μας παραχώρησε αλλά και για την έγγραφη υποστήριξή της στο πρωτάθλημα αυτό!