Ένα πολύ δυνατό camp προετοιμασίας το Winter Fight Camp 2023, που διεξήχθη στους  Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε παραμονή της γιορτής των Θεοφανίων.

Στη χειμερινή αυτή προετοιμασία, που γίνεται ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Taekwondo, που θα διεξαχθεί τελικά στην Κροατία,  μετείχαν και τέσσερεις αθλητές της εθνικής ομάδος, ο χρυσός Ολυμπιονίκης Παύλος Λιότσος, η «χάλκινη» Ειρήνη Μαχαιρίδου (με νέο λουκ), ο 5ος Ολυμπιονίκης Στέργιος Μπεντούλης και το νέο «αίμα» Δημήτρης Καλπουζάνης, υπό το βλέμμα των τεχνικών συμβούλων του αθλήματος της Ομοσπονδίας  Άννας Παπαϊωάννου και Αντώνη Αρβανιτίδη.

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό camp με τη συμμετοχή πολλών και καλών αθλητών, παγκοσμίου και πανευρωπαϊκού επιπέδου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν από τους διοργανωτές (Α.Κ. Ευκαρπίας Άθλησις) ο Παύλος Λιότσος και η Ειρήνη Μαχαιρίδου, για τις επιτυχίες τους, στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, στη Βραζιλία.

Όπως υπογράμμισε και η τεχνική σύμβουλος του αθλήματος Άννα Παπαϊωάννου: «Ήταν ένα πολύ καλό και δυνατό camp και συνεχίζουμε. Όπου υπάρχουν τέτοιες διοργανώσεις συνεχίζουμε. Ο Στέργιος Μπεντούλης, ήρθε από Αθήνα και πήρε μέρος και έως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, του Τόκιο θα συνεχίσει. Εφέτος, έχουμε και το Παγκόσμιο, που τελικά θα διεξαχθεί στην Κροατία και είναι καλό να συμμετέχουμε σε τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις».

 

Από το Γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας