Στην Θεσσαλία βρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΟΑΚ κ. Ιωσήφ Σταυρακάκης με τον Γενικό Γραμματέα κ. Τάκη Κορδονούρη και συγκεκριμένα στην Λάρισα, σε μια συνάντηση όπου καθώς φαίνεται θα είναι η αρχή για την υλοποίηση ενός οράματος.

Με διάθεση για ανάπτυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, φέρνοντας στους κόλπους της περισσότερους αθλητές και αθλήτριες, ο Πρόεδρος μετά του γ.γ. μετέβησαν στην Λάρισα σε μια συνάντηση που θέλει να ενθαρρύνει την δημιουργία αθλητικού σωματείου στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΟΑΚ κ. Σταυρακάκης: «Η Θεσσαλία είναι ένας ευλογημένος τόπος, όπου διαμένουν πολλοί κωφοί/βαρήκοοι αθλητές. Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να γυρίσουμε την πλάτη. Όραμά μας είναι η αθλητική οικογένεια της ΕΟΑΚ να μεγαλώνει, να εμπνέει και να στοχεύει ψηλά»!

Στη συνάντηση έδωσαν τον παρόν οι Ολυμπιονίκες κ. Δοντάς Γιώργος (κολύμβηση), η κ. Μπατζιανούλη Δέσποινα (στίβος) και ο κ. Ντικούδης Παναγιώτης (καλαθοσφαίριση) και φυσικά ο κ. Αθανάσιος Ρέτζιος Ολυμπιονίκης Ποδοσφαίρου και Πρόεδρος Συλλόγου Κωφών/Βαρηκόων Λάρισας.

Οι αθλητές δήλωσαν έτοιμοι και ότι θα είναι στο πλευρό της ΕΟΑΚ για την πραγματοποίηση του στόχου της.