Στην προσπάθεια προώθησης και ανάπτυξης του γυναικείου ομαδικού αθλητισμού, η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών κάνει και πάλι την διαφορά θέλοντας να υλοποιήσει έναν ακόμη στόχο. Την επανεκκίνηση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κωφών Γυναικών.

Υπό αυτό το πρίσμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΕΟΑΚ κ. Λευτέρη Μηνά, τον υπεύθυνο τμημάτων σάλας κ. Ρίκκο Θεόδωρο και μέλη της εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών. Οι αθλήτριες εξέφρασαν έντονο ενδιαφέρον για την δημιουργία της γυναικείας εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Οι πρώτες που θα την στελεχώσουν είναι οι: Αιντίνη Γεωργία, Καμπύλη Αναστασία, Κοστομανίδου Τζούλια και Σκλαπάνη Βασιλική.

 

Όπως δήλωσε ο κ. Μηνάς: «Η τελευταία συμμετοχή της εθνικής ποδοσφαίρου κωφών γυναικών υπήρξε η Ολυμπιάδα της Βουλγαρίας το 2013. Επιθυμούμε την εκ νέου, επανένταξη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου κωφών γυναικών στο δυναμικό μας, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της, κάτι το οποίο θα βοηθήσει στην διεκδίκηση επερχόμενων πρωταθλημάτων, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο».

Εμείς δεν έχουμε άλλο παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε αυτό το νέο πόνημα