Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο και στη συνέχεια με τον Δήμαρχο Μάνδρας Χρήστο Στάθη είχε αντιπροσωπεία της ΕΟΑΚ, για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Βουνού, που έχει αναλάβει να διοργανώσει η χώρα μας, το προσεχές φθινόπωρο.

Ο Σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τάκης Κορδονούρης, με τον τεχνικό διευθυντή ταεκβοντό της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Αθλητισμού Κωφών (EDSO ) Σταύρο Ρενιέρη και την τεχνική σύμβουλο Στίβου της Ομοσπονδίας Βάσω Δημοπούλου συναντήθηκαν με τον κ. Λευτέρη Κοσμόπουλο και ζήτησαν τη στήριξη της Περιφέρειας ώστε η χώρα μας να φιλοξενήσει ακόμη μια σπουδαία διοργάνωση Κωφών αθλητών και αθλητριών.

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε ένα άθλημα,την ποδηλασία βουνού, που θα αναδείξει όχι μόνο την αθλητική εμπειρία των αθλητών της χώρας μας, αλλά και τις φυσικές ομορφιές της Αττικής και συγκεκριμένα της Δυτικής Αττικής, με τις εκπληκτικές διαδρομές μέσα στο δάσος, αλλά και τις ιστορικές αναφορές που “κρύβουν” τα μνημεία της περιοχής και θα έχουν την ευκαιρία να τις γνωρίσουν οι αθλητές, που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος διαβεβαίωσε τους ανθρώπους της ΕΟΑΚ, ότι θα σταθεί στο πλευρό τους και θα βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού ώστε να διεξαχθεί μια άψογη διοργάνωση, που θα αναδείξει τη Δυτική Αττική και την Ελλάδα γενικότερα.

Επίσκεψη και στο Δημαρχείο Μάνδρας

Στη συνέχεια οι άνθρωποι της ΕΟΑΚ επισκέφθηκαν το Δημαρχείο της Μάνδρας και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο της πόλης Χρήστο Στάθη, ο οποίος στο ίδιο μήκος κύματος με τον Αντιπεριφερειάρχη τόνισε ότι θα βοηθήσει και θα στηρίξει ώστε η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδηλασίας βουνού να συνεχίσει να αναδεικνύει την αθλητική παιδεία της χώρας μας, αλλά και τις τουριστικές ομορφιές της.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ