Ο πρόεδρος και η τεχνικός σύμβουλος αθλημάτων  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ)  Ιωσήφ Σταυρακάκης και Σοφία Δαυλιάκου, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και τον προπονητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης  Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου και Χρήστο Βατσακλή, αντίστοιχα, στα πλαίσια της συνεργασίας της ΕΟΑΚ με τις Ομοσπονδίες των αθλημάτων, που «καλλιεργεί».

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΑΚ, σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκε η ευρύτερη συνεργασία των δύο Ομοσπονδιών με προτεραιότητα τη διεκδίκηση στην EDSO του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κωφών ανδρών-γυναικών και νέων ανδρών και νέων γυναικών του 2024, από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών.  

Επίσης, συμφωνήθηκε η διεξαγωγή του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κωφών ανδρών και γυναικών, 4 και 5 Φεβρουαρίου, του 2023. 

Ο κ. Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε την αμέριστη στήριξή του στη διεκδίκηση της διεθνούς διοργάνωσης καθώς και σε όλες τις δράσεις της ΕΟΑΚ, αλλά και τη βοήθειά του, στην ενημέρωση για την εύρεση κωφών και βαρήκοων αθλητών και αθλητριών, στα σωματεία, που ασχολούνται με την επιτραπέζια αντισφαίριση και βρίσκονται υπό την ΕΦΟΕπΑ.

Τόσο ο πρόεδρος όσο και η τεχνική σύμβουλος της ΕΟΑΚ Ιωσήφ Σταυρακάκης και Σοφία Δαυλιάκου ευχαρίστησαν τον πρόεδρο και τον ομοσπονδιακό προπονητή της ΕΓΟΕπΑ για τη συνάντηση και τη συνεργασία και ανανέωσαν εκ νέου το ραντεβού της ενόψει της διεκδίκησης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ