Ο γενικός γραμματέας και η τεχνικός σύμβουλος αθλημάτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ) Κώστας Γαργάλης και Σοφία Δαυλιάκου, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚΟΕ) Θανάση Παπαγεωργίου, στα πλαίσια της συνεργασίας της ΕΟΑΚ με τις Ομοσπονδίες των αθλημάτων, που «καλλιεργεί». 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας, σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκε η ευρύτερη συνεργασία των δύο Ομοσπονδιών, με προτεραιότητα τη διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος των αγωνισμάτων της σκοποβολής Κωφών ανδρών-γυναικών.

Ο κ. Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε την αμέριστη στήριξή του τόσο στην κοινή διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος όσο και στην επιλογή της ΕΟΑΚ, να διεξαγάγει το πανελλήνιο πρωτάθλημα σε άλλη ημερομηνία.


Επίσης ο πρόεδρος της ΣΚΟΕ, τόνισε ότι θα βοηθήσει και στην ενημέρωση, για την εύρεση κωφών και βαρήκοων αθλητών και αθλητριών, στα σωματεία τα οποία βρίσκονται υπό την ΣΚΟΕ.

Τέλος, ο κ. Παπαγεωργίου δήλωσε ότι η Σκοπευτική Ομοσπονδία θα σταθεί αρωγός και θα προσφέρει τις γνώσεις της, στη διεκδίκηση από την ΕΟΑΚ, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σκοποβολής, το φθινόπωρο του 2023.

Τόσο ο γενικός γραμματέας όσο και η τεχνική σύμβουλος της ΕΟΑΚ Κώστας Γαργάλης και Σοφία Δαυλιάκου ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της ΣΚΟΕ για τη συνάντηση, αλλά και τη στήριξή του, στις δράσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών και τους αθλητές και αθλήτριες της.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΑΚ